Toilet kitten

Met 30 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig helpen. Laat uw kitwerk verzorgen door Simens Kitwerken.

Toilet laten kitten?

Simens Kitwerken

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het kitten van uw toilet? Dan bent u bij Simens Kitwerken aan het juiste adres! Het goed afkitten van uw wc of toilet is cruciaal voor de hygiëne en helpt lekkages en andere problemen te voorkomen. Daarnaast is kitwerk ook cruciaal om uw toilet een nieuwe uitstraling te geven.Met aandacht voor kwaliteit en precisie geven wij uw toilet een verzorgde en langdurige afwerking. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.
Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Goed kitwerk op een toilet is van cruciaal belang. Het goed kitten van een toilet voorkomt namelijk lekkages en schimmelvorming. Dit komt door de vochtige omgeving en het frequente watergebruik in toiletten.

Als de kit niet goed is aangebracht of beschadigd is, kan er schimmel in de muren of vloeren groeien. Dit kan niet alleen de structuur van het gebouw aantasten, maar ook gezondheidsproblemen veroorzaken.

Onvoldoende kitwerk kan bovendien leiden tot lekkages, die waterschade aan de binnenkant van het huis kunnen veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen, is het dus cruciaal om goed kitwerk in een toilet aan te laten brengen.

Sanitair & keuken laten kitten

Naast uw toilet kunnen wij ook uw badkamer of keuken kitten. Lekkages en schimmelvorming worden hiermee voorkomen.

Kozijnen en beglazingen

De kozijnen en de beglazingen in uw woning dichten wij af wij met uiterste precisie zodat u daar jaren profijt van heeft.

Zwembad of sauna afdichten

Het kitten van uw zwembad of sauna vereist een zorgvuldige aanpak. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Houten & PVC vloeren afkitten

Doordat wij de naden in uw parket, linoleum of PVC vloer afdichten zorgen wij voor een strakke afwerking van uw interieur.

Dilitatie voegen kitten

Voor uw project dichten wij op een professionele manier uw dilitatievoegen en brugvoegen op locatie.

Brandwerende kitwerken

Wij werken met gecertificeerde brandvertragende producten om uw ruimte af te dichten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Toilet kitwerk vervangen: wanneer is het nodig?

Het kit van een toilet kan na verloop van tijd verslechteren of afbreken, waardoor water gaat lekken. Water dat in de vloer of rond de toiletpot lekt, kan erop wijzen dat de kit moet worden vervangen. Andere aanwijzingen voor versleten kit zijn barsten, verkleuring en slappe hoeken.

Wilt u extra waterschade voorkomen en uw toilet in goede staat houden? Laat uw toilet dan zo snel mogelijk opnieuw door ons kitten. Het kan namelijk een groot verschil maken in de duurzaamheid en het behoud van uw toilet. Ons kitbedrijf is actief op geheel de Veluwe en in de steden Zwolle en Apeldoorn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het kitten van uw toilet

Wilt u er zeker van zijn dat de kit van uw toilet zijn werk goed doet en complicaties in de toekomst worden voorkomen? Simens Kitwerken staat voor u klaar om gloednieuw kitwerk van topkwaliteit in uw toilet te plaatsen.

Om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u direct en vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen en behoeften bieden we u een oplossing die speciaal voor u is uitgewerkt.

Uw toilet kitten? Ga voor kwaliteit. Kies voor Simens Kitwerken.

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen het bestaande kitwerk renoveren of vervangen in uw toilet. Dit kunt u aangeven als u uw klus online aanmeldt.

Het is raadzaam uw toilet regelmatig te inspecteren op beschadigd kitwerk. Mocht het beschadigd zijn dan kan het nodig zijn dit te laten vervangen.

Hoewel het theoretisch mogelijk is, is het sterk aan te raden een vakman in te schakelen om de kit van uw toilet te vervangen. Een goede montage van de kit vereist namelijk behendigheid en ervaring.

Zeker, geef dat gerust aan als u uw klus aanmeldt. Uw wensen staan immers centraal. Wij nemen altijd kleurenkaarten mee zodat u kunt kiezen welke kleur kit u het mooiste vindt.

De kosten voor het kitten van een toilet worden beïnvloed door een aantal factoren. Houd bijvoorbeeld rekening met de grootte van het toilet, de benodigde materialen en de staat van de huidige kitlaag. Neem gerustcontactmet ons op voor een gratis offerte.

Simens Kitwerken is actief rondom de Veluwe op particuliere adressen. Ook voor bedrijven werken wij graag. Wij zijn actief in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ook in grotere steden zoals Apeldoorn en Zwolle.