Ons kitbedrijf

Gerwin Simens en zijn vader Evert Simens staan in de wijde regio bekend als echte vakwerk kitters. Wij vertellen u graag meer over ons kitbedrijf.

Professioneel kitbedrijf

Simens Kitwerken

Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Zoekt u een professioneel kitbedrijf voor uw klus? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van alle benodigde informatie. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. 

Simens Kitwerken B.V. is het kitapplicatiebedrijf van Gerwin Simens. Samen met zijn vader Evert pakken zij projecten gezamenlijk aan. Op de Veluwe en ver daarbuiten staan zij bekend als echte vakwerk kitters. 

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en A-merken zoals Otto-Chemie, Sika en Ramsauer.

Met bijna 30 jaar ervaring zijn vader en zoon Simens de juiste partij om uw kitvoegen vakkundig te vervangen en te verzorgen zodat uw woning of ruimte daar jarenlang profijt van heeft.

Voordat wij aan de klus beginnen, bespreken wij uw wensen. Is er sprake van nieuwbouw, renovatie of is alleen onderhoud aan het kitwerk nodig? Bijvoorbeeld bij schimmelvorining of lekkage. 

Uiteraard nemen wij de kleurenkaarten mee om te bepalen welke kleur kit het beste past bij uw ruimte of interieur.

Strakke afwerking in
een bijpassende kitkleur

Professioneel kitwerk
voorkomt lekkage

Ons kitwerk houdt vocht,
warmte, kou en wind tegen

Werkt isolerend en
bespaart op stookkosten

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Zoekt u een professioneel kitbedrijf voor uw klus?