Ramen afkitten

Met 30 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig helpen. Laat uw kitwerk verzorgen door Simens Kitwerken.

Ramen laten kitten?

Simens Kitwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het afkitten van uw ramen? Dan bent u bij Simens Kitwerken aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk ontzorgen in het vervangen van kitvoegen rond uw ramen. Dit om lekkages en vochtschade te voorkomen.

Dankzij onze jarenlange kennis van kitwerk zorgen wij voor een vlekkeloze aansluiting tussen raam en kozijn. Wilt u de garantie dat uw ramen goed en duurzaam worden afgekit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Goed afgekitte ramen hebben verschillende voordelen. Zo verbetert het de isolatie en beschermt het uw woning tegen wind- en vochtproblemen. Bovendien verlengt het afkitten van uw ramen de levensduur van uw kozijnen en glas aanzienlijk.

Een ander voordeel is dat wind en vocht niet meer via de zijkant van het raam binnenkomen. Dit verlaagt uw onderhoudskosten en bespaart u geld.

Bovendien draagt het afdichten van uw ramen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis. Dit komt uw gezondheid ten goede. Laat daarom uw ramen afdichten door de experts van Simens Kitwerken.

Sanitair & keuken laten kitten

De naden in uw badkamer of keuken kitten wij vakkundig. Lekkages en schimmelvorming worden hiermee voorkomen.

Toilet of wc laten kitten

De kozijnen en de beglazingen in uw woning dichten wij af wij met uiterste precisie zodat u daar jaren profijt van heeft.

Zwembad of sauna afdichten

Het kitten van uw zwembad of sauna vereist een zorgvuldige aanpak. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Houten & PVC vloeren afkitten

Doordat wij de naden in uw parket, linoleum of PVC vloer afdichten zorgen wij voor een strakke afwerking van uw interieur.

Dilitatie voegen kitten

Voor uw project dichten wij op een professionele manier uw dilitatievoegen en brugvoegen op locatie.

Brandwerende kitwerken

Wij werken met gecertificeerde brandvertragende producten om uw ruimte af te dichten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Wanneer is het tijd om uw ramen opnieuw te kitten?

Het is cruciaal om het kitwerk rond uw ramen regelmatig te controleren op schade. Wanneer het kitwerk verslechterd of verouderd is, is het tijd om uw ramen opnieuw af te kitten. Maar hoe weet u wanneer het kitwerk moet worden vernieuwd?

Aan een aantal indicatoren kunt u dit zien. Zo kan het zijn dat er kieren en barsten zijn. Daarnaast kan het zijn dat de ramen nat zijn, dat het tocht en dat de energiekosten stijgen.

Stel het vervangen van de kit daarom niet te lang uit. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor uw huis en uw energiekosten verhogen.

Wilt u ook profiteren van een mooie afwerking en goed geïsoleerde ramen? Wacht dan niet langer en schakel Simens Kitwerken direct in voor het afkitten van uw ramen. Ons kitbedrijf is actief op geheel de Veluwe en in de steden Zwolle en Apeldoorn.

Waarom kiezen voor Simens Kitwerken?

Bij Simens kitwerken zijn we ons bewust van het belang van een goede afdichting van ramen. Daarom hebben wij een succesvolle aanpak uitgewerkt. Hiermee garanderen wij dat uw ramen weer volledig geïsoleerd en als nieuw functioneren.

Allereerst inspecteren we zorgvuldig of de ramen opnieuw moeten worden afgekit. Vervolgens brengen we de kit op een correcte en gelijkmatige manier aan met behulp van hoogwaardige materialen en speciale apparatuur.

Verder zorgen we ervoor dat de kit goed is uitgehard. Dat doen we door elke fase van de procedure nauwkeurig uit te voeren. Dit garandeert een stevige, duurzame oplossing die uw ramen beschermt. Denk hierbij aan tocht, het binnendringen van water en andere problemen.

Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel of mail ons dan gerust. Al uw vragen worden beantwoord en u wordt professioneel begeleid door onze specialisten. Bekijk onze contactgegevens.

Uw ramen of kozijnen laten kitten? Ga voor kwaliteit. Kies voor Simens Kitwerken.

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Veelgestelde vragen

Dit is zeker mogelijk, maar vereist de nodige kennis en vaardigheden. Daarom is het aanbevolen om een professional in te huren. Zo voorkomt u problemen en fouten.

Ja, wij kunnen het bestaande kitwerk renoveren of vervangen in uw badkamer. Dit kunt u aangeven als u uw klus online aanmeldt.

Zeker, geef dat gerust aan als u uw klus aanmeldt. Uw wensen staan immers centraal. Wij nemen altijd kleurenkaarten mee zodat u kunt kiezen welke kleur kit u het mooiste vindt.