Kitbedrijf Zwolle

Met 30 jaar ervaring als kitters kunnen wij u vakkundig helpen. Laat uw kitwerk verzorgen door Simens Kitwerken.

Uw kitbedrijf werkzaam in Zwolle

Simens Kitwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel kitbedrijf in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij Simens Kitwerken aan het juiste adres. Met bijna 30 jaar ervaring bieden wij professionele oplossingen voor al uw kitwerkzaamheden. Zo kunnen wij uw woning of bedrijfspand voorzien van hoogwaardig afgewerkt kitwerk.

Lees hier hoe wij kit-afdichtingen op maat voor u kunnen verzorgen in en rondom Zwolle. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen via onze website.

Bij Simens Kitwerken begrijpen we hoe belangrijk een goede afdichting is. Met onze kennis en ervaring leveren wij dan ook een goede afwerking voor uw project. 

 

Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Of het nu gaat om het afkitten van uw Zwolse sauna, zwembad of houten en PVC vloeren. Wij bieden een strakke afwerking die isoleert en tegelijkertijd vocht, warmte, kou en wind buiten houdt. Uiteindelijk kan dit leiden tot een verlaging van de stookkosten.

Naast een hoogwaardige afwerking hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij met gecertificeerde brandvertragende producten in combinatie met brandwerend kitwerk. Dit garandeert het hoogste niveau van ruimte afdichting, uw veiligheid en de veiligheid van uw bezittingen.

Sanitair & keuken laten kitten

De naden in uw badkamer of keuken kitten wij vakkundig. Lekkages en schimmelvorming worden hiermee voorkomen.

Kozijnen en beglazingen

De kozijnen en de beglazingen in uw woning dichten wij af wij met uiterste precisie zodat u daar jaren profijt van heeft.

Zwembad of sauna afdichten

Het kitten van uw zwembad of sauna vereist een zorgvuldige aanpak. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Houten & PVC vloeren afkitten

Doordat wij de naden in uw parket, linoleum of PVC vloer afdichten zorgen wij voor een strakke afwerking van uw interieur.

Dilitatie voegen kitten

Voor uw project dichten wij op een professionele manier uw dilitatievoegen en brugvoegen op locatie.

Brandwerende kitwerken

Wij werken met gecertificeerde brandvertragende producten om uw ruimte af te dichten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

De voordelen van Simens Kitwerken als kitbedrijf voor Zwolle

Voor het uitvoeren van kitwerk biedt Simens Kitwerken een aantal voordelen. Ten eerste voorzien wij de kitvoegen van uw woning van een nette afwerking in een bijpassende kleur. Dit geeft uw ruimte niet alleen een nette uitstraling, maar houdt ook lekkages en schimmelgroei tegen.

Ook houden wij uw woning of bedrijfsruimte voldoende geïsoleerd met behulp van ons vakkundig kitwerk. Dit houdt vocht, warmte, kou en wind buiten. Hierdoor kunt u uw stookkosten verlagen.

Profiteer daarom direct en kies voor Simens Kitwerken als betrouwbaar kit bedrijf in Zwolle. Dankzij onze kitwerken heeft uw ruimte er jarenlang profijt van. Voor het onderhoud en de vervanging van uw kitwerk staan wij voor u klaar.

 

Kitbedrijf voor particulieren en
bedrijven

Wij kunnen voor zowel particuliere als zakelijke klanten diverse kitwerkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen wij voor particuliere klanten bijvoorbeeld kitvoegen in badkamers vervangen of afdichten. Voor zakelijke klanten kunnen wij bijvoorbeeld grote voegen in betonvloeren of glazen gevels en balkons kitten.

Hierbij hechten wij waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen en letten wij op de details. Zo garanderen wij premium kwaliteit en duurzaamheid. 

Wilt u direct een prijs opvragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.  Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. 

 

Ook uw ruimte vakkundig laten kitten in Zwolle? Kies voor Simens Kitwerken.

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen het bestaande kitwerk renoveren of vervangen. Dit kunt u aangeven als u uw klus online aanmeldt.

Zeker, geef dat gerust aan als u uw klus aanmeldt. Dan nemen wij een kleurenkaart mee en kunt u kiezen welke kleur kit u het mooiste vindt.