Kitbedrijf Apeldoorn

Met 30 jaar ervaring als kitters kunnen wij u vakkundig helpen. Laat uw kitwerk verzorgen door Simens Kitwerken.

Uw kitbedrijf werkzaam in en rond Apeldoorn

Simens Kitwerken B.V.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar kitbedrijf in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Simens Kitwerken aan het juiste adres! Vader en zoon Simens zijn namelijk dé kitexperts van de regio. Zo hebben ze samen bijna 30 jaar beroepskennis en liefde voor het leveren van kwalitatief hoogstaand werk.

De oplossingen van Simens Kitwerken zijn altijd maatwerk. Ongeacht of u een professionele partner zoekt voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud van uw kitwerk. Daarbij beloven we duurzame eindresultaten en een nauwkeurige afwerking. Lees verder voor meer informatie over onze diensten en vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om uw kitwerk snel te laten repareren en goed te onderhouden. Hierdoor kunnen problemen zoals lekkages, schimmel en andere problemen voorkomen worden. Wij helpen u graag hierbij. Wij zijn namelijk zeer ervaren op het gebied van onderhoud en de vervanging van kit. Dit zowel bij binnen- als buitenruimtes.

Ook gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en A-merken zoals Otto-Chemie, Sika en Ramsauer. Dit garandeert een strakke afwerking in de passende kit kleur. Daarnaast voorkomt het problemen met vocht, warmte, kou en wind.

Wij zijn ons ervan bewust dat elke klant uniek is. Daarom besteden we tijd aan het bespreken van uw wensen voorafgaand aan de klus. Om u zelf de kleur van de kitvoeg te laten bepalen, brengen wij ook kleurkaarten mee.

 

Sanitair & keuken laten kitten

De naden in uw badkamer of keuken kitten wij vakkundig. Lekkages en schimmelvorming worden hiermee voorkomen.

Kozijnen en beglazingen

De kozijnen en de beglazingen in uw Apeldoornse woning dichten wij af wij met uiterste precisie zodat u daar jaren profijt van heeft.

Zwembad of sauna afdichten

Het kitten van uw zwembad of sauna vereist een zorgvuldige aanpak. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Houten & PVC vloeren afkitten

Doordat wij de naden in uw parket, linoleum of PVC vloer afdichten zorgen wij voor een strakke afwerking van uw interieur.

Dilitatie voegen kitten

Voor uw project dichten wij op een professionele manier uw dilitatievoegen en brugvoegen op locatie.

Brandwerende kitwerken

Wij werken met gecertificeerde brandvertragende producten om uw ruimte af te dichten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Onze diensten als kitbedrijf in Apeldoorn

Als erkend kitbedrijf in Apeldoorn en omgeving staan wij bekend om ons vakkundige kitwerk. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen en onderhouden van uw kitvoegen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud.

Voorafgaand aan de klus bespreken we uw voorkeuren en geven we persoonlijk advies. Hiervoor gebruiken wij alleen A-merken en de beste materialen. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en een lange levensduur van uw kitvoegen garanderen.

 

 

Vakkundig kitwerk voor particulieren en bedrijven in Apeldoorn

Wilt u een vakkundig en gerenommeerd kitbedrijf inschakelen voor uw kitwerk in Apeldoorn of omgeving? Dan is Simens Kitwerken de aangewezen partij voor u. Wij voorzien bedrijven en particulieren van uitstekende diensten en zijn experts op het gebied van kitwerk.

Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Om uw project te bespreken, kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook kunt u ervoor kiezen om een aanvraag in te dienen. Wij kijken er naar uit om u te mogen helpen!

Bent u op zoek naar hoogwaardig kitwerk ? Kies voor Simens Kitwerken.

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen het bestaande kitwerk renoveren of vervangen. Dit kunt u aangeven als u uw klus online aanmeldt.

Zeker, geef dat gerust aan als u uw klus aanmeldt. Dan nemen wij een kleurenkaart mee en kunt u kiezen welke kleur kit u het mooiste vindt.