Badkamer kitten

Met 30 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig helpen. Laat uw kitwerk verzorgen door Simens Kitwerken.

Badkamer laten kitten?

Simens Kitwerken

Het kitten van badkamers is een specialiteit van Simens Kitwerken. Wij helpen u daarom ook graag.In de afgelopen jaren hebben wij duizenden badkamers van hoogwaardig kitwerk voorzien. Daarbij staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.Door onze jarenlange expertise en vakmanschap kunnen wij de kitvoegen nauwkeurig en foutloos afwerken. Uiteraard ook in de kitkleur van uw keuzeWij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de voordelen van het kitten van badkamers. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Professioneel kitbedrijf van vader en zoon Simens

Bij het afkitten van uw badkamer gaan wij, Evert en Gerwin, professioneel te werk. Om te beginnen bespreken wij uw wensen. Die staan immers centraal. Vervolgens bekijken we de bestaande kitvoegen om te bepalen of deze aan vervanging toe zijn. Indien nodig verwijderen we de oude kitvoegen en maken we het oppervlak grondig schoon.

Vervolgens voorzien wij de badkamer van de juiste afwerking. Voor het afdichten van uw badkamer werken uitsluitend met A-merken, zoals Otto-Chemie, Sika en Ramsauer. 

Tot slot evalueren wij de bevindingen en geven we aanbevelingen voor onderhoud voor de nieuw afgekitte voegen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw afgedichte badkamer. 

Toilet of keuken laten kitten

Naast de badkamer kunnen wij ook uw toilet of keuken vakkundig kitten. Lekkages en schimmelvorming worden hiermee voorkomen.

Kozijnen en beglazingen

De kozijnen en de beglazingen in uw woning dichten wij af wij met uiterste precisie zodat u daar jaren profijt van heeft.

Zwembad of sauna afdichten

Het kitten van uw zwembad of sauna vereist een zorgvuldige aanpak. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Houten & PVC vloeren afkitten

Doordat wij de naden in uw parket, linoleum of PVC vloer afdichten zorgen wij voor een strakke afwerking van uw interieur.

Dilitatie voegen kitten

Voor uw project dichten wij op een professionele manier uw dilitatievoegen en brugvoegen op locatie.

Brandwerende kitwerken

Wij werken met gecertificeerde brandvertragende producten om uw ruimte af te dichten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Badkamer kitten: de voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het laten afkitten van badkamers. Allereerst garandeert het een opgeruimd uiterlijk en een nette afwerking van uw badkamer. Bovendien beschermt professioneel kitwerk de badkamer tegen lekkages. Dit is cruciaal om waterschade te voorkomen en de conditie van uw badkamer op peil te houden.

Ook voorkomt kitwerk vocht, warmte, kou en wind, wat bijdraagt aan een comfortabele omgeving in de badkamer. Daarbij dient het als isolatie en kan het een besparing opleveren op uw stookkosten. Bij Simens Kitwerken wordt uw badkamer vakkundig afgekit. Zo profiteert u jarenlang van hoogwaardig kitwerk.

 

Waarom kiezen voor Simens Kitwerken?

Het afkitten van uw badkamer moet op de juiste manier uitgevoerd worden. U wilt namelijk lekkage en schimmelvorming voorkomen. Maar waarom zou u kiezen voor een professioneel kitbedrijf zoals Simens Kitwerken? Allereerst gebruiken wij de beste materialen en A-merken. Daarnaast hebben wij bijna 30 jaar ervaring in het uitvoeren van hoogwaardig kitwerk. Voor aanvang van de klus bespreken we uw voorkeuren. Daarna nemen we door welke kit kleur het beste staat in uw ruimte.

Tot ons werkgebied behoren de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ons kitbedrijf is actief in de steden Zwolle en Apeldoorn. Daarnaast zijn wij op zowel particuliere als zakelijke locaties actief op de Veluwe.

Uw badkamer kitten? Ga voor kwaliteit. Kies voor Simens Kitwerken.

Ervaringen van onze klanten

5/5

Stan uit Heerde

Eerlijk, snel, goede prijs en het meest belangrijk; geweldig werk geleverd! Dit kitbedrijf werkt netjes en hebben verstand van zaken. Tientallen verschillende soorten kit kleuren nemen ze mee zodat alles mooi met elkaar matcht. Wij zijn meer dan tevreden.

5/5

Bert Jan Hogeboom

Met een lekkage in de badkamer, terecht gekomen bij Simens Kitwerken. Goed en deskundig advies. Tevens zeer snelle afhandeling van zaken. Omdat het een lekkage betrof die snel opgelost moest worden, hebben ze ruimte in de planning gemaakt voor ons. Zonder in te leveren op de kwaliteit! Al met al zeer tevreden en absoluut aan te raden!

5/5

Hendrik uit Vaassen

Wij hebben onze badkamer en toiletten laten kitten door Simens Kitwerken. Ze leveren super netjes en goed werk geleverd. Eventuele vragen die wij hadden werden ook snel en professioneel beantwoord. Top!

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen het bestaande kitwerk renoveren of vervangen in uw badkamer. Dit kunt u aangeven als u uw klus online aanmeldt.

Zeker, geef dat gerust aan als u uw klus aanmeldt. Uw wensen staan immers centraal. Wij nemen altijd kleurenkaarten mee zodat u kunt kiezen welke kleur kit u het mooiste vindt.

Aan het kitten van uw badkamer zijn uiteraard kosten verbonden. Vraag gerust een offerte aan en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave toe. 

Gerwin Simens en zijn vader Evert Simens staan in de wijde regio bekend als echte vakwerk kitters. Simens Kitwerken is actief rondom de Veluwe op particuliere en zakelijke adressen. Wij zijn actief in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ook in grotere steden zoals Zwolle en Apeldoorn.